Hej Vänner!

Australien behandlar oss väl. Sydney var vår första destination och det har varit en fantastisk upplevelse att få tillbringa första veckan här. Det är en stor stad. Större än någon annan stad jag tidigare besökt. Att få se operahuset på så pass nära håll var en upplevelse i sig. Harbour bridge var också jättefin, särskilt på kvällen.

 

Vi mötte en svensk kille i Sydney som vi har hålla kontakten med hela resan. Isak heter han och han är otroligt duktig på att ta bilder. Det är detta som är charmen med att resa, att knyta kontakter som man sedan har livet ut.

Vi har varit otroligt aktiva hela resan. Snittat 20+ tusen steg om dagen. Här ligger vi inte på latsidan inte, utan varje gata ska upptäckas. Vi har i princip varit ute på kvällspromenader varje dag. Det är så vackert att se staden upplyst på kvällarna. Denna fina byggnad ligger i Hyde Park och är ett monument från andra världskriget.

När vi gick igenom parken tillsammans med Isak en kväll så stötte vi på denna lilla krabaten. Otroligt söt liten sak som var hur nyfiken som helst på den stora kameran.

Vi bodde på ett lägenhetshotell i Sydney. Väldigt centralt i området Surry Hills. Det fanns en park nära som jag körde några morgonträningar i. Det fanns även en stor uppvärmd pool på takterassen som vi besökte nästan varje kväll.

Vädret höll i sig riktigt bra under hela vår vistelse i Sydney. Över 20 grader varje dag och strålande solsken. När vi lämnade för att åka till Guldkusten fick vi ett argt meddelande av Isak att regnet hade kommit. Så man kan säga att vi tog solskenet med oss.

Mer uppdateringar kommer imorgon!

KRAM

Publicerat av

ptbella

En 20-årig crossfit-tokig personlig tränare. Brinner för matlagning, inredning och självklart för träning;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *